Carnisseria i embotits Miquel
Telèfon 972830299 972 83 02 99
jivmiquel @jivmiquel
Foto historica

HistÒria

 

La carnisseria Miquel, va obrir les seves portes l’octubre de l’any 1968, a l’antiga casa de Cal Ferrer, al carrer Almogàvers.
En els seus inicis, el jove matrimoni format per en Josep i la Quimeta, van treballar de valent per construir una botiga familiar.
Un negoci de referència pels embotits elaborats. Despatxaven , i elsi la eren criats per pagesos del mateix poble de Llagostera. Tenien la seva matança pròpia que la realitzava a l’antic escorxador de Llagostera.
El dia d’avui la botiga la gestiona en Víctor, el seu fill, amb l’ajuda de la seva dona, la Cristina, en Carles, en Francesc i en Salvi.
Més de cinquanta anys d’experiència els avalen en l’elaboració de . Amb especial dedicació amb la fabricació de la.
Des de sempre, continuen oferint als seus clients vedella de primera qualitat i xais quilòmetre zero. Amb matança pròpia. També ofereixen .



La història del nostre comerç és el llegat del treball diari d’unes persones dedicades a un ofici que han après, que estimen i procuren millorar dia a dia.